Tuinonderhoud

Ik houd je tuin in topconditie

Zelfs een onderhoudsvriendelijke tuin vraagt de nodige aandacht om in topconditie te blijven. Vooral de haagstructuren verdienen de nodige zorg en toewijding, want een haag perfect scheren is niet meer en niet minder dan specialistenwerk. Dit vereist de nodige fysieke kracht, inzicht, ervaring en de juiste machines. Schakel mij gerust in voor deze of andere onderhoudstaken in je tuin.

Welke opties voor tuinonderhoud zijn er bij mij?

Een aangelegde tuin is bij ondermaats onderhoud al snel naar de vaantjes.

Zelf geen tijd of zin in het onderhoud? Laat je investering niet verloren gaan en schakel een vakman in voor het tuinonderhoud. Ik werk voor tuinonderhoud in regie (uurtarief) waardoor elke samenwerkingsvorm of een combinatie daarvan mogelijk is. Hieronder staan enkele voorbeelden:

Eenmalig: een serieuze upgrade

Zit de basisstructuur van je tuin nog goed, maar hebben de beplantingen hun beste tijd achter de rug? Met nieuwe planten of andere gerichte aanpassingen geef ik je bestaande tuin een stevige make-over. Je tuin kan er na zo’n upgrade opnieuw vele jaren tegenaan.

Tweetal keer per jaar: grondige opfrisbeurt

Bij deze grondige onderhoudsbeurten richt ik me vooral op de basisstructuur van je tuin. Moeten de hagen geschoren worden? Wat is de algemene conditie van het gras? …

Met een grondige onderhoudsbeurt zorg ik ervoor dat je tuin er tiptop bij ligt voor het aankomende seizoen. Bij deze onderhoudsformule sta je zelf in voor de kleinere tuinkarweitjes.

Seizoensonderhoud: tuin in topvorm

Ik kom elk seizoen een keertje langs zodat je tuin met alle plantsoenen in topconditie blijft.

Vincent Peeters Tuinonderhoud

Laat je tuin onderhouden door een vakman.

Contacteer me hier voor een afspraak.